A2 Seviye

Londra, Dubai und Frankfurt

Londra, Dubai und Frankfurt hikayesi A2 seviye bir Almanca okuma parçası olarak hazırlanmıştır.

Londra, Dubai und Frankfurt

London hat sich in den letzten zwanzig Jahren sehr verändert. Es ist viel internationaler und viel teurer als früher. Die Seele der Stadt ist jedoch immer noch da. London wird immer London sein!
*
Dubai ist im Vergleich zu vor zwanzig oder dreißig Jahren fast nicht wiederzuerkennen. Die Stadt ist sowohl physisch als auch wirtschaftlich sehr gewachsen. Es ist erstaunlich, wenn Sie alte Fotos der Stadt sehen. Die Dinge sind jetzt so anders!
*
Frankfurt hat sich in den letzten zwanzig Jahren kaum verändert, aber die Mischung der Menschen ist heutzutage etwas anders. Früher war die Bevölkerung älter und meistens deutsch, während heute mehr junge Menschen hier leben, darunter viele Menschen aus anderen Teilen Europas.

Londra, Dubai ve Frankfurt

Londra son yirmi yılda çok değişti. Eskiden olduğundan çok daha uluslararası ve çok daha pahalı. Ancak şehrin ruhu hâlâ orada. Londra her zaman Londra olarak kalacak!
*
Dubai yirmi ya da otuz yıl öncesine kıyasla neredeyse tanınmaz halde. Şehir hem fiziksel hem de ekonomik olarak çok büyüdü. Şehrin eski fotoğraflarını gördüğünüzde çok şaşırıyorsunuz. Artık her şey çok farklı!
*
Frankfurt son yirmi yılda neredeyse hiç değişmedi, ancak insanların karışımı bugünlerde biraz daha farklı. Eskiden nüfus daha yaşlı ve çoğunlukla Almanlardan oluşurken, şimdi Avrupa’nın diğer bölgelerinden gelenler de dahil olmak üzere burada daha çok genç insan yaşıyor.

Umarım sunulan bilgiler hem yararlı olmuş hem de anlaşılır bir şekilde ifade edilmiştir. Herhangi bir noktada belirsizlik yaşarsanız, bir hata bulduğunuzu düşünürseniz, bir kelimenin yanlış yazıldığını fark ederseniz, lütfen yorum yaparak bunu belirtiniz. Zira ne kadar dikkatli hazırlanmış olursa olsun, hataların yapılabildiğini fark edebiliyoruz. Görüşleriniz ve katkılarınız, bu tür hataları düzeltmemiz için büyük önem taşıyor. İyi çalışmalar dilerim. ❤️

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

😔 Reklam Engelleyicisi 😔

Sitenin varlığını sürdürebilmesi adına, Reklam engelleyicinizi kapatmanızı rica ediyoruz. Mahcubuz ama desteğiniz çok önemli 🙏